AIR2024 - Dé start van jouw Aviation studie!

Ook dit jaar organiseert de Hogeschool van Amsterdam samen met de studievereniging Amsterdam Aviation Association de introductieperiode voor toekomstige eerstejaars Aviation studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens AIR leren studenten elkaar goed kennen vóór de start van het nieuwe schooljaar. Overdag zullen de studenten aan verschillende sport- en spelactiviteiten deelnemen. Uiteraard zijn er ook 2 feestavonden. De studenten zullen de sport- en spelactiviteiten uitvoeren in groepjes (ookwel 'airlines'). Hierin nemen ze de strijd tegen elkaar op. Bij het indelen van de groepjes wordt er rekening gehouden met de door de studenten gekozen roosters. Zitten de studenten bij elkaar in de klas? Dan worden ze tijdens AIR in hetzelfde groepje ingedeeld. Zo maken ze alvast kennis met hun (toekomstige) klasgenoten.

   

AIR2023_groepsfoto_non-explicit.png


Aftermovie AIR2023

AIR2023 was meer dan geslaagd! Er waren maar liefst 124 eerstejaarsstudenten aanwezig. Drie dagen lang hebben zij elkaar leren kennen door sport- en spelactiviteiten. Uiteraard waren er ook 2 feestavonden aanwezig. Mede dankzij AIR kenden de studenten elkaar al vóórdat het schooljaar begon. Bij de eerste lesdag (her)kende ze elkaar al. Dit komt onder andere omdat er bij het maken van de groepjes voor AIR gekeken is naar de verschillende roosters van de studenten. Kwamen de roosters van studenten overeen? Dan werden ze ook op AIR bij elkaar in het groepje geplaatst!

Klik op de video hiernaast om een indruk te krijgen van de afgelopen editie van AIR: AIR2023!Onze laatste instagram posts: